This text is replaced by the Flash movie.
:: Home :: Despre :: Contact

Servicii
» Service autorizat
» Pregatire
» Consultanta
» Transfer video pe DVD
 

Accesorii originale
 

Consultare fise de reparatieService autorizat

Desi lucram impreuna din 1997 in acelasi domeniu,grupul fondator al firmei a decis reorganizarea in 2004 sub numele de Absolut Video.De aceea,daca ati fost pe vremuri pe la Podul Grant sau mai recent (pana in 2003) pe Stefan cel Mare cu vreun produs Sony la reparat,e foarte posibil sa ne cunoasteti deja seriozitatea.In 2005 am semnat contractul de Service Autorizat si cu Panasonic Romania,extinzandu-ne astfel paleta de brand-uri serioase pentru care lucram.

Pentru Panasonic suntem autorizati si pentru executarea lucrarilor de reparatii si intretinere a Echipamentelor de Telecomunicatii.

DOTARE

Unicul service din Romania care are in dotare doua unitati (dintre care una cu opt posturi ) de diagnosticare computerizata a camerelor video.

Tot setul de dispozitive necesar reglajelor camerelor foto digitale,inclusiv un stand optic unic fabricat in Japonia de Sony special pentru reglajele de mare precizie a camerelor video/foto.

Setul de interfete si discuri de test produse special de Sony pentru diagnosticarea si reglarea camerelor video cu DVD de 8cm.

Interfete dedicate pentru diagnosticarea si reglarea computerizata a televizoarelor cu tub Trinitron si pentru LCD Bravia.

Interfete pentru diagnosticarea/reglarea telefoanelor  Panasonic.

Calea Crangasi, nr. 5, bloc 3, parter, Sector 6 Bucuresti, Romania 060331, Tel: 0213164705 / 0213164706, email office@absolutvideo.ro