This text is replaced by the Flash movie.
:: Home :: Despre :: Contact

Servicii
» Service autorizat
» Pregatire
» Consultanta
» Transfer video pe DVD
 

Accesorii originale
 

Consultare fise de reparatieTraining

Pasiunea pentru aparatura foto si video si placerea de a transmite si altora din cunostintele noastre au constituit doua motive puternice de a raspunde la apelul facut de Sony Romania pentru a incepe o serie de cursuri de initiere si perfectionare,atat pentru cei care au deja o camera video sau foto,cat si pentru cei care intentioneaza sa-si cumpere una.Inscrierea se poate face atat aici cat si pe site-ul Sony Romania daca apasati aici.

Pentru cunostinte avansate de fotografiere sau filmare la cerere apelam la fotografi / cameramani profesionisti care va pot da sfaturi practice privind alegerea subiectului, compunerea cadrului, alegerea iluminarii si multe alte sfaturi care pot face diferenta intre o imagine "de amator" si una "de profesionist".

Inscrierile se pot face si aici, direct pe site-ul colaboratorilor nostri fotografi profesionisti.

Cursurile au durata de 2 ore,se tin de regula sambata la ora 11,iar data se stabileste de comun acord cu toti participantii,de regula in numar de 8(minim) si 12 (maxim).Tot la cererea participantilor,in special in perioadele cu weekenduri la munte sau la mare,s-au tinut cursuri si luni seara,de obicei de la ora 18 la 20.

Atmosfera este destinsa,toti participantii au la dispozitie cate un laptop cu toate programele necesare preinstalate,caracteristica principala a trainingului fiind interactivitatea.

Aveti la dispozitie aproape toata gama de accesorii originale Sony,cu care se fac demonstratii practice,astfel intelegandu-se mai usor utilitatea fiecarui accesoriu in parte.

La cerere,pot fi organizate training-uri speciale,de exemplu pentru familiarizarea unor vanzatori cu tehnologia tot mai avansata care se regaseste in noile produse.

Calea Crangasi, nr. 5, bloc 3, parter, Sector 6 Bucuresti, Romania 060331, Tel: 0213164705 / 0213164706, email office@absolutvideo.ro